Logo

Život mezi řádky

Náledí

Náledí

… když všechno přikryl sníh

Gerhardsenová Carin

Milenci udržující mimomanželský poměr jedou autem na odlehlé místo. Mladou ženu v nesnázích nečekaně sveze neznámý muž. Někdo se příliš rychle řítí po zasněžené silnici. Všichni projedou kolem stejné skalní strže. Jen jeden z nich ale nechá někoho zemřít. Strhující thriller úspěšné švédské autorky s myslí ostrou jako břitva… Více >

E-kniha 305 Kč 339 Kč - 10 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Milenecký pár udržující mimomanželský poměr nasedne do auta a jede na odlehlé místo. Mladou ženu v nesnázích nečekaně sveze neznámý muž. Kdosi se po zasněžených silnicích řítí moc rychle. Všichni projedou kolem stejné skalní strže. Ale jen jeden někoho smete ze silnice, jen jeden někoho nechá zemřít.

Na začátku se vzájemně neznali, nyní je spojuje stupňující se spirála násilí, a ačkoli ani jeden z nich neví všechno, přesto někdo ví dost na to, aby mohl odvyprávět celý příběh. 
Náledí je nepředvídatelný thriller, kde nic není tak, jak to na první pohled vypadá. Vina, nenávist a destrukce ženou příběh vpřed a kdesi v dálce čeká euforie z pomsty.

Náhled knihy

Recenze

Celá kniha pro mě byla jedním velkým překvapením. Rozhodně jsem nečekala, že se mi příběh až tak zaryje pod kůži. Bylo to skvělé! Bavily mě zde ty nečekané zvraty a hlavně momenty, které mě dokázaly obrovsky překvapit.
Celá recenze na Denikjedneknihomolky.blogspot.com

Čtení jsem si užívala. Autorka skvěle pracuje s napětím. Když už máte pocit, že je vše jasné, tak vzápětí zjistíte, že jste se spletli. Myslím, že v tomto žánru už na mě dlouho žádná knížka neudělala takový dojem. Závěrečné rozuzlení jsem odhadla jen těsně před tím, než ho odkryla sama autorka.
Knížka předčila moje očekávání a já nemohu jinak než doporučit. Doufám, že se bude i dalším čtenářům líbit tak, jako mně.
Celá recenze na Jahlina.blog.cz


„Carin Gerhardsenová píše tak živě, jako kdyby slovy malovala, a spoutává vaše srdce i duši stále víc, jako by zatahovala škrtidlo.”  Peter James, spisovatel

„Napětím si budete kousat nehty.” Upsala Nya Tidning

 „Neskutečně dobré. Jedna z nejlepších švédských detektivek tohoto roku.“ Östra Småland 

„Neuvěřitelně napínavé! Neuvěřitelně dobré!“ SVT Go kväll

„Nervy drásající. O nečekané zvraty v téhle knize není nouze.“ Östersunds-Posten

„Psychologický thriller s nečekanými zvraty. Napínavý příběh, v němž se čtenář potácí v nevědomosti až do posledních stránek.“  Ölandsbladet

„Skvěle napsáno, nic není tak, jak se zprvu zdá.“  Tidningen Tara 

„Páni! Carin Gerhardsenové se povedl naprosto neskutečný thriller!“  Bläkinge Läns Tidning

Další informace

E-kniha

Velikost: 3.85 MB | 3.85 MB | 1.17 MB

Novinky