Logo

Život mezi řádky

Rozčarované

Rozčarované

Vareilleová Marie

Zmizení patnáctileté Sarah z městečka u kanálu La Manche skončilo před lety uvězněním hlavního podezřelého a spoustou dohadů. Novinářka Fanny se sem vrací, aby o případu, který se bojí otvírat, napsala. Dávné události jsou pro ni totiž až příliš osobní, a i dnes mohou ohrozit ji i její blízké. Nakonec se ale počítá jediné: síla ženského přátelství. Více >

Tištěná kniha 322 Kč 429 Kč - 25 %
E-kniha 274 Kč 365 Kč - 25 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzeČlánek Další informace

O knize

Zmizení patnáctileté Sary Leroyové je šokující událostí nejen pro místní z malého města u Lamanšského průlivu, ale diskutuje se o ní po celé Francii. Navzdory všem spekulacím i odsouzení hlavního podezřelého ale nikdo zatím nepřišel na to, co se opravdu stalo.  

Po dvaceti letech se novinářka Fanny vrací na místo tragédie, která poznamenala její mládí, aby o událostech napsala sérii článků. Jenže do odkrývání dávného tajemství nemá z osobních důvodů zrovna chuť. Navíc stopy udivují, matou i berou dech… Za zmizením Sarah Leroyové je totiž víc než jeden příběh. Je za ním i tajemství party dívek a pavučina jejich vztahů i solidarity. Román Rozčarované voní prvními cigaretami a chlorem v místním bazénu, přísahami přátelství, a především nejhlubšími tajemstvími, která splétají záchrannou síť. 

Marie Vareilleová, jedna z nejoblíbenějších francouzských autorek, s jemností a skutečným smyslem pro napětí obnažuje niterný mechanismus ženského přátelství v podmanivém, emocemi nabitém románu o dospívání a síle žen a jejich schopnosti držet spolu. 

Vychází v překladu Hany Davidové.

Náhled knihy

Článek

Bestsellerový román jedné z nejčtenějších francouzských autorek, který vás vtáhne do světa dospívání a mimořádně silného ženského přátelství. Brilantní, jemný i drsný příběh, jenž se dotýká témat prvních cigaret, vztahů, slepoty dospělých, přátelství a síly solidarity. Pokud toužíte po knize, která vás zcela pohltí, pak je kniha Rozčarované tou pravou volbou! Rozčarované - Marie Vareilleová... Více informací

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 320 stran
Datum vydání: 25. 9. 2024
ISBN: 978-80-7625-344-5

E-kniha

Velikost: 2.75 MB | 2.75 MB | 1.46 MB

Novinky